Servicii


Ce ar putea fi mai minunat ca decizia a doi tineri îndrăgostiți să-și petreacă restul vieții împreună? Răspunsul este foarte simplu – amintirile nunții voastre și albumele fotografice care vă vor aduce înapoi în timp, fotografii ce vă permit să retrăiți ceea mai frumoasă zi ori de câte ori doriți!

Pentru că doresc să imortalizez întreaga poveste a nunții voastre, ziua începe cu pregătirea mirilor și obiceiurilor specifice, surprinderea emoțiilor de la cununia civilă și continua cu magia cununiei religioase, ședința foto și se încheie la sfârșitul petrecerii.

Voi acorda toată atenția mea fiecărui eveniment fie el nuntă, botez sau sedinţe foto de familie, -oricare pachet va include o consultanță înaintea evenimentului și o întâlnire/discuţie după acesta în care putem alege împreuna fotografiile care să compună albumul foto.

Un vis devine realitate!
Un lucru la care trebuie să vă mai gândiți, este albumul foto. 
Vă realizez o galerie de fotografii profesionale și un album foto de colecție în cel mai elegant mod, tipărit la ceea mai bună calitate cu cele mai deosebite fotografii realizate în stil fotojurnalistic! O imagine plină de trăiri, pe care o veți regăsi, peste ani, în filele unui album atent lucrat ce va păstra amintirile voastre dragi.

Serviciile pe care le ofer sunt întotdeauna create pornind de la cerințele și nevoile fiecărui cuplu în parte. Din acest motiv prețul și conținutul fiecărui pachet de servicii personalizate pot fi stabilite în cadrul unei întâlniri cu voi. Astfel vom ajunge să ne cunoaștem și veți putea alege exact serviciile pe care vi le doriți și care vi se potrivesc. 


Pentru că doresc ca în ziua marelui eveniment să nu apară nici o problema de comunicare iar prezența mea să nu vă stingherească, îmi place, ca de fiecare dată când este posibil, să ne cunoaștem din timp. Este ziua voastră și pentru cele mai bune fotografii trebuie să fiți relaxați, bucuroși, fericiți și mai ales să arătați că sunteți îndrăgostiți!

Pentru mine respectul față de clienții mei presupune mai mult decât o simplă colaborare, înseamnă înțelegerea necesităților voastre.
Dacă ați vizionat, dacă v-a plăcut, dacă sunteți în căutare de fotograf de nuntă, botez, logodnă sau orice alt eveniment deosebit pentru o zi deosebită, sunt aici.

Ca o garanție a calității, toate fotografiile prezentate pe acest site sub semnătura Laura Maria Simion sunt create și editate de către mine.

Să aveți o zi minunată!

Vă invit să vedeţi portofoliul meu de nunta si de botez.