Trash the dress

Diana şi Mihai - Trash the Dress - Valul Miresei - Parcul Naţional Apuseni

Am plecat spre sesinea foto după nuntă cu mare chef de fotoografie – urma să explorez locuri noi, Diana şi Mihai erau la fel de dornici şi cu chef de a face fotografii. Pentru mine ca fotograf de nuntă este o plăcere ca mirii sa fie deschişi la idei şi locuri noi. Ne-am bucurat de natura şi aerul proaspăt de munte. Diana şi Mihai oameni care ştiu să preţuiască frumosul şi să se bucure de el, foarte compatibili şi flexibili cu ideile mele, ne-am distrat şi am fotografiat la una din cele mai spectaculoase cascade din România - Valul Miresei din Parcul Naţional Apuseni.  

Şi dacă vă întrebaţi apa de la cascadă era foarte rece, dar cine a mai simţit-o când atmosfera era aşa fierbinte.

















































Maria şi Sebastian - Love the Dress, Cetatea Alba Carolina


Îmbrăcaţi ca de poveste şi dornici de fotografii memorabile - Maria şi Sebastian au fost mirii perfecţi pentru şedinţa foto, într-un loc în care istoria, a avut curajul să renască şi să trăiască din nou, la prezent: Cetatea Alba Carolina -  cu locuri desprinse parcă din altă lume, ziduri parcă de netrecut ...

Maria şi Sebastian, un Love the Dress exemplar pentru care şi-au dedicat lor şi doar lor o zi din viaţă, care să fie cea mai specială şi care să marcheze începutul vieţii în doi, imortalizată cu imagini altfel decât în ziua nunţii, dar cu aceiaşi minunaţi protagonişti - o zi în care sau simţit cei mai importanţi din lume - persoane frumoase în aceleaşi fotografii minunate, demne de albumul amintirilor lor.

Sesiunea foto a fost o joacă cu așa miri - vă las cu imaginile care îmi sunt foarte dragi.



































































Anda şi Vicenţiu - Love the dress - fairy tale 
Şi am plecat la drum ..... pentru o altă atmosferă decât în ziua nunţii însă cu aceiaşi încântători protagonişti. O după-amiază la Cluj prin împrejurimi,  mai exact în parcul cu animale Moara de vânt - acolo unde caprioarele au fost dornice de a se fotografia cu noi.  
Cu o atitudine relaxată şi Anda şi Vicenţiu mi-au fost protagoniştii perfecţi pentru şedinţa foto. Cred că a fost o zi reuşită, cel puţin la fel de reuşită ca ziua nunţii.  Şi în cele din urmă, mă bucur de rezultat. Am realizat un slide special cu imagini  superbe, as putea sa vorbesc mult despre Love the Dress-ul lor plin de peripeţii, dar las imaginile să vorbească de la sine.





















Andrada şi Săndel - love the dress


Oameni care se iubesc şi se distrează împreuna, dovada în imaginile de mai jos – distracţie maximă.



































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu