Ședinţe foto

Emily


M-am întâlnit prima data cu Emily la ședința foto. Este foarte frumoasă cu o atitudine destinsă, cuminte, un bebeluș care nu a plâns și i-a plăcut foarte mult să fie în centrul altenției - părinții ei - oameni calzi, deschiși și cu multă voie bună sunt foarte fericiți că au așa o minune în viața lor. Emily a fost foarte receptivă, frumoasă și cu multă, multă dorință de a fi fotografiata. Abia aștept să o revăd și la botez. Îi doresc multă sănătate împliniri și zile senine. 

Cu mare drag Laura.


Alexandra

Îmi este drag să-mi revăd clientii, cu majoritatea am rămas prieteni și sunt onorată de acest lucru. Îmi place să știu că au avut încredere în mine să le fiu alături și la botezul Alexandrei - a II a minune în viața lor. 
Ne reântâlnim cu Diana și Mihai acum pentru încrestinarea printesei Alexandra la fel de frumoasa ca si surioara ei Cristina - o familie fericită prospera, doi copii minunati - un cuplu reusit o familie frumoasa!
Mai jos sunt câteva fotografii de la ședința foto cu ocazia botezului. Fotografiile de la botezul Alexandrei vă invit să le vedeți aici .
Mihai - micul prinț


Bebelușa Alexandra - ședință foto
Întâlnirea Amaliei cu Moș Crăciun 2012 Vizualizeaza FotoBook Bebe

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu