Logodnă

Andrada & Săndel

O altfel de cununie civilă - doi tineri superbi și-au anunțat căsătoria altfel - Andrada pentru cununia civila a uitat de creațiile avangardiste ale designerilor și a preferat să se întoarcă la tradiții. Un buchet superb - flori naturale de camp creat special pentru un asfel de eveniment. Fotografiile vor spune mai multe.
Casă de piatră! Cu drag Laura!Rada & Cipri

Povestea logodnei a doi oameni frumoși și relaxați și o scurtă sesiune foto într-o dimineață plăcută de mai.
Câteva preview-uri asupra celor mai frumoase momente din ziua logodnei a doi tineri atât de speciali - Rada & Cipri, care pe 17 mai au spus tare și clar Daaaa și cu care am petrecut pe 18 mai, ziua nunții cu emoții, lacrimi de fericire.
Sper să vă placă fotografiile cel puțin la fel de mult cât mi-au plăcut mie să le fac. Și urmează nunta!
           Casă de piatra!
Anamaria & Călin - Save the date / Poveste de dragoste / Parcul Cenrtral Cluj

Sunt tineri simpatici și frumoși, dar cel mai important este că se iubesc.
Așa i-am simțit în momentul în care ne-am întâlnit prima oară.
Călin mi-a spus timid că este îndrăgostit de Anamaria de multă vreme și că i-a trebuit ceva curaj până când a formulat cererea în căsătorie. Și tare fericit a fost atunci când Anamaria i-a raspuns: DA din toată inima!
Și-au dorit o ședință foto, un Love Story, înainte de nuntă  într-unul din cele mai linistitoare
 locuri din Cluj: Parcul Central.
Au ales în final ca ședința foto și dragostea lor să fie pusă în valoare prin cel mai modern și nonconformist mod de a înmâna o invitație de nuntă finalizată prin card Save The Date trimis către persoanle dragi în format electronic și prin invitații foto pe suport de hârtie.
Prin fotografii am scos în evidență acea legătură specială dintre ei, s-au plimbat, s-au jucat, s-au sarutat, și-au zâmbit drăgăstos. O căsnicie minunată vă doresc!
Vă las în compania Anei si a lui Călin


Andra & Paul - LoVE STORY  

Pentru doi tineri îndrăgostiți și frumoși, timizi la prima vedere, dar cooperanți cu mine și al meu aparat foto, o după-amiază de Marți a părut mult prea scurtă pentru o sedință foto Love Story.
Am avut noroc de o atmosferă plăcută, de locații frumoase și de o vreme caldă!
Andra și Paul au avut ocazia să se obișnuiască cu mine și să intre în rolul de protagoniști principali care înțeleg, respectă și colaborează excelent cu ideile și modul meu de lucru.
Vă doresc, să ramâneți la fel de frumoși și cu zâmbetul pe buze!
Cu drag Laura!
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu